Ons Team

Jitske Koeleman MSc studeerde met een 8,7 af in de cognitieve psychologie. Vanuit de neurowetenschap en met ervaring in een groot aantal disciplines, kijkt zij met een frisse blik de wereld in. Haar grote drive: kennis overdragen – als trainer, spreker en coach – en daarmee bijdragen aan meer onderling begrip.

Met een Bachelor én Master of Science in haar zak, heeft ze zich nóg verder gespecialiseerd in non-verbale communicatie. Ze analyseert de uitdrukkingen in iemands gezicht aan de hand van de wetenschappelijk onderbouwde INSA methode. Met deze methode kan ze aan de hand van gezichtsexpressies jouw persoonlijkheid en communicatiebehoeften bepalen.

Berry Koeleman is organisatiedeskundige, auteur en veelgevraagd spreker. Hij is de grondlegger van Boven de Lijn® en dé expert in lichaamstaal. Met zijn imposante trackrecord als ondernemer en succescoach kan hij bogen op jarenlange praktijkervaring. Zijn motto? Doen waar je plezier in hebt, is de sleutel tot succes.

Berry is een ondernemer in hart en nieren. Hij bracht een tiental eigen bedrijven tot grote bloei en was al op 27-jarige leeftijd multimiljonair. Zijn financiële achtergrond, trackrecord en ondernemersgeest maken hem tot de ideale sparringpartner voor ondernemers die willen groeien en succesvol willen zijn. Hij traint en adviseert ondernemers en directie- en managementteams in binnen- en buitenland.